EDC Landbrug Poul Erik Bech fejrer 2-års fødselsdag og ansætter erfaren landbrugsprofil

Det går rigtig godt for EDC Landbrug Poul Erik Bech, som er en dedikeret landbrugsmæglervirksomhed, der netop kan fejre 2-års fødselsdag. Mogens Worre-Jensen er derfor ansat som landbrugskonsulent i EDC Landbrug Poul Erik Bech i Næstved. Han stoppede sidste år som inspektør på Vallø Stifts Landbrug efter mere end 30 år og flyttede til sit eget landbrug i Hårlev. Han er et kendt ansigt i landbruget og etablerede i 2001 driftsselskabet Dansk Landbrugs Management A/S (DLM) og indførte i 2013 share farming herhjemme i Dansk Landbrugs Share Farming A/S, som et datterselskab til DLM. Sideløbende med stillingen som inspektør var han også direktør for DLM. Nu skal han bruge sin store landbrugsfaglige viden til salg og vurderinger af landbrugsejendomme.

EDC Landbrug Poul Erik Bech blev etableret som nyt dedikeret forretningsområde for 2 år siden. Opstarten er gået over alt forventning, og interessen i markedet er stigende. Det har skabt et behov for flere hænder. Derfor er Mogens Worre-Jensen netop ansat. Om de nye, spændende udfordringer siger han:

”Jeg kendte allerede landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, fra sin tid som chef for Nykredits landsbrugsafdeling på Sjælland. Jeg kendte også Poul Erik Bech, som har boet i Vallø-området, medens jeg var inspektør på Vallø. Jeg stoppede sidste år for at flytte til Ny Toftegaard ved Hårlev på min egen gård på ca. 100 ha., hvor vi driver planteavl og avl af varmblods- og fuldblodsheste under stutterinavnet Stutteri Worre. Udover bestyrelsesposter, så troede jeg egentlig at arbejdet på gården skulle fylde mit arbejdsliv. Men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg har mere energi og overskud end det, så da der landende et flot landbrugsmagasin fra EDC Landbrug i min postkasse om det nye forretningsområde med Frank Poll i spidsen, så blev jeg inspireret og nysgerrig.”

”Jeg har altid set Poul Erik Bech som en dygtig erhvervsmand med fine normer og værdier, og det er en seriøs og god virksomhed, som jeg egentlig gerne ville blive en del af. Jeg kontaktede Frank Poll, og vi talte om mulighederne for, at jeg kunne blive en del af virksomheden og bruge mit store netværk og gode kontakter i landbruget. Så jeg er superglad for at blive en del af holdet. Da det går rigtig godt for EDC Landbrug, er der travlt – og med den fortsatte, kraftige strukturudvikling i landbruget, forventer vi, at der bliver endnu mere at lave i landbrugsmæglerbranchen fremover. Så jeg glæder mig til de nye spændende udfordringer og dialogen med nye og gamle kontakter inden for landbruget. Samtidig har jeg en stor berøringsflade i hesteverdenen, hvor stadig flere landbrug bliver til hesteejendomme.”

Ambition om at blive Danmarks største

Partner, landbrugschef, forstkandidat i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, siger: ”Vi er superglade for, at vi kan fejre vores 2-års fødselsdag som dedikeret landbrugsafdeling i EDC Landbrug Poul Erik Bech med ansættelsen af en stærk kapacitet som Mogens Worre-Jensen. Med Mogens på holdet opnår vi et markant løft i vores faglige profil – især overfor det professionelle landbrugssegment. Vi er sikre på, at han kan være med til at flytte os fremad og ikke mindst være med til at indfri ambitionerne om, at vi i løbet af de kommende år bliver Danmarks største landbrugsmægler.”

”Vi har fx lige formidlet salget af en stor landbrugsejendom, som vi offentliggør i den kommende tid. Vi er rigtig godt på vej, og vi er nået meget længere, end vi turde håbe på. Vi er meget tilfredse med vores udvikling, og vi har et stærkt team, der udover Mogens og jeg, består af salgskoordinator Sara Notkin og landbrugskonsulent Jonas Bertel Nielsen, som primært arbejder med fritidslandbrug. Vi ser derfor frem imod fortsat udvikling, så vi kan hjælpe endnu flere kunder med at købe, sælge og få vurderet deres produktionslandbrug og fritidslandbrug.”

Mogens Worre-Jensen er født på Djursland i 1953 og uddannet landmand og merkonom i regnskab. Efter ansættelser i Jylland kom han i 1982 til Sjælland til Giesegaard Gods ved Ringsted, som overforvalter. Fra 1989-2020 var han inspektør på Vallø Stifts Landbrug og etablerede i 2001 driftsselskabet Dansk Landbrugs Management A/S (DLM) og i 2013 Dansk Landbrugs Share Farming A/S, som han var direktør for. I 2020 flyttede han til sin egen gård ved Hårlev. Han har været medlem af flere bestyrelser, heraf DLF, Landboforening, Dansk Varmblods hovedbestyrelse og været formand for Dansk Varmblods avlsledelse. Han er gift med June og sammen har de 2 døtre og 5 børnebørn.

Vil du vide mere om ejendomsmarkedet indenfor landbrug? Hent EDC Landbrug Poul Erik Bechs nyeste magasin med fokus på landbrugsejendomme.

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk