Fem råd: Sådan får du udlejet dine kontorlokaler

 

Det kan kræve hårdt arbejde at være succesfuld kontorudlejer, for næsten 1,7 millioner kvadratmeter kontorarealer står tomme ved indgangen til 2019, trods flere år med opsving. Mange af de tomme ejendomme er utidssvarende og matcher ikke det, lejerne efterspørger.

EDC Erhverv Poul Erik Bech giver dig her fem råd til, hvordan du får udlejet dine lokaler:

  1. Få udarbejdet visualiseringer, så mulige lejere kan danne sig et indtryk af, hvordan lokalerne kan komme til at se ud – og dermed bedre kan se potentialet i dit lejemål.
  2. Sæt lokalerne i stand, inden udlejningen går i gang. Så kan interesserede lejere flytte hurtigt ind. Det er en kæmpe fordel som udlejer at kunne tilbyde plug-and-play-lokaler.
  3. Sættes et lejemål i stand, er det vigtigt at følge de seneste trends indenfor indretning og se på hvad ejedommen giver af muligheder. Fx er fritlagte loftsbjælker, træplanker eller et industrielt look i høj kurs.
  4. Bør lejemålet blive opdelt? Det kan være svært at finde lejere til store lejemål, og samtidigt er det blevet meget populært at leje sig ind i flerbrugerhuse, især fordi det giver adgang til en masse fælles faciliteter, som mindre og mellemstore virksomheder ellers ville have vanskeligt ved at finansiere.
  5. Kan du tilbyde en mere fleksibel lejekontrakt? I dag ønsker lejere generelt en større fleksibilitet, og vi ser en tendens til, at lejekontrakter ikke har samme bindingsperiode som før i tiden.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har stor berøring med markedet, og vi rådgiver gerne om, hvordan konkrete lokaler og ejendomme med fordel kan renoveres og gøres klar til udlejning. Bestil en mæglers vurdering af dine muligheder her:

  • Jeg ønsker

  • Ejendommens beliggenhed

  • Vælg erhvervscenter