Efter 50 gode år i ejendomsbranchen: Afdelingsleder i LEA Ejendomspartner i Odense siger endegyldigt farvel

I Danmark bliver den ældre generation længere og længere tid på arbejdsmarkedet. Det gælder også for afdelingsleder i LEA Ejendomspartner i Odense, Joachim Wengenroth, der i en alder af 80 år og med 50 gode år i ejendomsbranchen i bagagen, til juni 2024 giver stafetten videre til den næste generation.

To år efter at have meldt sin pension ud er den 80-årige afdelingsleder i Lea Ejendomspartner i Odense, Joachim Wengenroth, klar til at videregive stafetten til den næste generation. Han har mere end 50 års erfaring i ejendomsbranchen og har været frontfigur for LEA Odense de sidste 6 år. Om generationsskiftet fortæller han:

“Jeg meldte min pension ud tilbage i februar 2022, og her to år senere står jeg fortsat ved min beslutning, selvom det bliver vemodig at sige farvel til LEA og EDC Poul Erik Bech. Jeg elsker mit arbejde, og jeg var selv med til at starte afdelingen op i Odense tilbage i 2018. At have set dens opblomstring og vækst har været den primære årsag til, at jeg ikke er gået på pension noget før. Afdelingen er gået fra én enkelt ansat til 12, og det er jeg utroligt stolt over at have været med til. Siden 2022 har jeg følt, at det er tid til at lade den nye generation komme til, og selvom det var svært at forestille sig i starten, så er jeg efterhånden ved at indfinde mig med min fremtidige tilværelse som pensionist.”

Succes med gnidningsfrit generationsskifte
Joachim Wengenroths tidlige udmelding skyldtes, at han gerne ville sikre et gnidningsfrit generationsskifte. Det er han lykkedes med og den nye administrationschef, Julie Kirstine Jensen, der har mere end 13 års erfaring fra ejendomsbranchen, er allerede blevet sat godt ind i tingene. Joachim Wengenroth fortæller:

“Det lykkedes os at finde den helt rigtige afløser i Julie, og hun tiltrådte faktisk allerede stillingen tilbage i november 2023. Det var en beslutning, vi tog for at sikre os, at hun havde en god indkøringsperiode og et indgående kendskab til LEA, når jeg endeligt videregiver stafetten. Hun er faldet godt til og blevet sat godt ind i tingene, og med hjælp fra mine dygtige kollegaer er jeg ikke i tvivl om, at afdelingen går en spændende fremtid i møde. Min rolle har været dele ud af mine erfaringer fra min tid i LEA og ikke mindst min knap 50-års erfaring fra ejendomsbranchen. Samtidigt er Julie kommet ind med nye perspektiver, og jeg glæder mig derfor til at følge med på sidelinjen fremover.”

Joachim Wengenroth siger farvel til LEA Ejendomspartner ved en afskedsreception torsdag d. 13. juni 2024 kl. 13-16, på Vestre Stationsvej 25, 500 Odense C.

LEA Ejendomspartner har kontorer i Kolding, Odense, Næstved og København K og administrerer foreninger og ejendomsporteføljer over hele landet. LEA’s historie går tilbage til 1978, hvor EDC Poul Erik Bech, som i dag er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, blev etableret og fra første færd var ejendomsadministration en del af forretningen. Denne del blev senere udskilt i et nyt selskab, som blev til LEA Ejendomspartner. LEAs navn står for Leje, Ejer og Andel. LEA Ejendomspartner består i dag af moderselskabet samt datterselskabet Promana. Selskabet er 100% ejet af EDC Poul Erik Bech-koncernen.