Velkendte mæglere optaget som nye boligpartnere i Nakskov

Sara Cecilie Jacobsen og Jeppe Jørgensen er begge optaget som nye partnere i EDC Poul Erik Bech Nakskov. Begge kom de til boligbutikken i 2021, og det stod hurtigt klart, at de havde talent for branchen. Sara og Jeppe har tilbragt størstedelen af deres liv i og omkring Nakskov og er derfor meget velkendte ansigter i det område, de nu tørner ud for som partnere.

Sara Cecilie Jacobsen og Jeppe Jørgensen er kommet flyvende fra start i deres karriere hos EDC Poul Erik Bech Nakskov, hvor de sammen med resten af teamet endnu engang leverede flotte resultater i 2022. Nu er de dygtige mæglere indlemmet som partnere.

Sara Cecilie Jacobsen siger: “Det føles selvfølgelig rigtig godt at være optaget som partner – specielt i det område, hvor jeg har haft min opvækst. Det giver blod på tanden at få mere ansvar, og vi har fået endnu mere motivation for at udvikle boligbutikken og udbrede markedet hernede, så det er bestemt et skulderklap, som vi glæder os til at honorere.”

“Vi havde ikke regnet med, at det ville ske så hurtigt, men vi har knoklet for at levere resultaterne, så vi opfatter også partnerskabet som en anerkendelse af vores arbejde – og det er jo en ekstra god fornemmelse, når det skulderklap kommer fra Poul Erik Bech og Jane Bech. Med stillingen som partner kommer også en ekstra ejerskabsfølelse, som er meget motiverende. Nu glæder vi os til at fortsætte med at levere gode resultater for kunderne,” siger Jeppe Jørgensen.

Jeppe Jørgensen er uddannet markedsføringsøkonom og kom til EDC Poul Erik Bech fra en stilling som virksomhedskonsulent i Lolland Kommune. For ham har mæglergerningen altid været lidt af en drengedrøm, mens arbejdet som mægler nærmest altid har ligget i kortene for Sara Cecilie Jacobsen. Hun læste sin finansøkonom i Odense og begyndte traineeforløbet hos en anden mægler, inden hun vendte snuden hjem mod Nakskov og EDC Poul Erik Bech.

Kendt i området
Sara og Jeppe træder til som partnere med et uvurderligt kendskab og netværk i Nakskov og omegn. Sara har endda siddet i kassen i den lokale Fakta i Søllested i flere år:

“Vi træder til som partnere med et stærkt netværk fra vores år her i boligbutikken, men specielt også fra vores opvækst i området. Kunderne kender os, og vi kender hver m² hernede. Derfor kan kunderne også forvente at møde det samme, som de plejer her i boligbutikken. De vil fortsat blive mødt med et smil af glade og engagerede mæglere, der har en professionel tilgang til sagerne og sætter en ære i at være nærværende og tilgængelige,” siger Sara Cecilie Jacobsen og fortsætter:

“Vi sætter pris på de gamle værdier. Derfor foretrækker vi at møde kunderne i øjenhøjde over en kop kaffe, og vi vil være synlige i bybilledet og bestræbe os på at være kundernes foretrukne mægler i området. Den rejse er allerede begyndt, og vi glæder os meget til at tage imod kunderne og hjælpe dem godt videre med deres boligdrømme.”

Et stærkt samarbejde
Sara og Jeppe er i EDC Poul Erik Bech Nakskov en del af et succesfuldt og dynamisk team af syv medarbejdere, herunder Morten Reitz, der fortsætter som afdelingsleder. De vil i fællesskab forsøge at løfte boligbutikken til endnu mere fremgang.

“Sara og jeg er egentlig meget forskellige, men vi komplementerer hinanden godt. Jeg springer ofte hovedkulds ud i projekter og nye, spændende sager, mens Sara er mere analyserende. Vi har på ret kort tid fået opbygget et stærkt samarbejde og et venskab, der virkelig gør en forskel. Vi kender hinandens styrker og svagheder, og vi tager tingene sammen. Det kommer vi også til som partnere, og vi tror på, at et stærkt samarbejde mellem os og vores dygtige kollegaer vil skabe de bedste resultater for boligbutikken, men især også for kunderne,” siger Jeppe Jørgensen.

Afdelingsleder og ejendomsmægler i EDC Poul Erik Bech Nakskov, Morten Reitz, siger: “Vi er meget glade for at Sara og Jeppe er med ombord som partnere. De har været i boligbutikken i nogle år nu, og de har begge leveret gode resultater og har derfor fået muligheden for at indtræde som partnere. Jeg fortsætter i afdelingen, som jeg har gjort det i mere end 20 år, så de ansigter kunderne møder hernede vil fortsat være de samme. Med Sara og Jeppe som partnere i boligbutikken kan vi højere grad fortsætte med at udvikle markedet hernede, udvide relationerne til kunderne og fastholde vores position i Nakskov og omegn. Jeg ser frem til et fortsat og forhåbentlig langt samarbejde med dem begge i EDC Poul Erik Bech Nakskov.”

EDC Poul Erik Bech Nakskov er en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 650 medarbejdere.

Sara Cecilie Jacobsen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587361
Mobil: 21534604
E-mail: sajac@edc.dk

Jeppe Jørgensen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587493
Mobil: 40253231
E-mail: jor@edc.dk