121 nye arkitekttegnede boliger ved Aarhus C nu klar til udlejning

Efter måneders forberedelse er ERDA II-projektet, der er ejet af Danica Pension og private investorer, nu klar til udlejning. Lejlighederne tilbyder prisvenlig husleje og en skøn beliggenhed tæt ved Aarhus C og naturen. EDC Projekt Poul Erik Bech står for udlejningen af de 1-4-værelses boliger, hvor der netop er afholdt et succesfuldt første åbent hus, så der er nu kun en enkelt 4-værelses lejlighed tilbage.

121 lejeboliger står nu klar til udlejning på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, Aarhus C tæt på midtbyen og naturen. Lejlighederne går under navnet ERDA II, og er ejet af Danica Pension og private investorer.

”De flotte og populære lejligheder har været i støbeskeen i flere måneder, og derfor er vi glade for at sætte projektet i gang, og vi glæder os over den store interesse, der allerede har været i forbindelse med udlejningen af ERDA II, hvor vi allerede har fundet en række udlejere til de første ejendomme. Vi har netop afholdt første åbent hus, hvor der var stor interesse med mange besøgende. Det betyder, at der faktisk kun er en enkelt 4-værelses lejlighed tilbage i hele projektet. Vi er lige startet, så der er mange skønne 1, 2- og 3-værelses tilbage,” siger projektchef og ejendomsmægler Tonny Broberg, EDC Projekt Poul Erik Bech.

Stort potentiale og interesse

De nyopførte lejligheder i ERDA II udlejes i forskellige størrelser mellem 46-123 m² og tilbyder gode muligheder for diverse faciliteter.

”Ønsker du at bo lige ved Aarhus C med naturen, indkøb og fitness i gåafstand og midtbyen blot 2 km borte, så kan vi med glæde invitere folk ud og opleve ERDA II i Åbyhøj. Her er mulighed for både 1-, 2- og 3- værelses boliger og altså en enkelt 4-værelses bolig tilbage. Det er en flot arkitekttegnet ejendom, hvoraf enkelte lejligheder har egen tagterrasse, og der er mulighed for parkering i kælderen,” siger Tonny Broberg.

Forskellige typer indretning med plads til alle

Gennem opførelsen af ERDA II har det været en vigtig prioritering at tilbyde boliger til enhver smag. Derfor har der været fokus på at opføre lejligheder med mange forskellige typer indretninger og fællesfaciliteter.

”Der er fine fællesfaciliteter. Bl.a. er der opført en dejlig gårdhave, hvor der for at imødekomme de mange børnefamilier, er opført en lille legeplads, som indbyder til frisk luft og leg. Der er også et flot parkområde med en nyanlagt sø, så der er rig mulighed for at nyde godt af grønne arealer. Det er skønt at kunne arbejde med en ejendom som appellerer til en bred målgruppe, om det er børnefamilier, enlige, studerende, pensionister eller andet vil ERDA II kunne tilbyde lejligheder til enhver smag, så vi glæder os til at fortsætte med at vise de fine lejligheder frem,” siger Tonny Broberg, EDC Projekt Poul Erik Bech.

Se mere på www.erda.dk