56 moderne og svanemærkede lejeboliger ser dagens lys i aarhusiansk satellitby

Et nyt boligprojekt i den aarhusianske satellitby Trige er snart klar til at nye lejere flytter ind. Projektet rummer i alt 56 arkitekttegnede og svanemærkede boliger på 91-102 m², som henvender sig til mange forskellige aldersgrupper. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at stå for udlejningen af de 56 moderne lejligheder, som kommer til at foregå over syv etaper, der sikrer en minimering af mulig tomgang.

Et nyt boligprojekt i Trige, uden for Aarhus, er skudt i luften. D4 Group står bag projektet, som er blevet navngivet Bertasminde. Inden for kort tid skyder 56 moderne lejligheder i vejret med henblik på udlejning. Til at varetage udlejningen er valget faldet på EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus. Morten Petersen, direktør hos D4 Group, fortæller:

“Bertasminde er moderne boligprojekt med en vision om at forene komfort, æstetik og bekvemmelighed. Der er tænkt over de små detaljer, fx hvordan tagene er lagt, som langt fra er den billigste løsning, men den mest optimale løsning ift. helheden. Boligprojektet er placeret i Trige med masser af luft og naturskønne omgivelser, og med behørig afstand til bylivet i Aarhus.”

“Vi vil bringe den skønne natur i spil og bruge den til at skabe et fællesskab i området på tværs af generationer. Boligerne henvender sig til mange forskellige aldersgrupper, så der skal der også være faciliteter til alle, og faciliteter der kan samle beboerne i området. Derfor har vi etableret legeplads, udendørs fitness, shelters, bålsted, petanquebane og fodbold. Alt sammen skal bindes sammen af skoven, hvor der er anlagt et nyt stisystem, så man kan komme nemt rundt i området.”

Arkitekttegnet og svanemærket
“Det har været vigtigt for os, at boligerne ikke ligner alle mulige andre boligprojekter. Derfor har vi, i samarbejdet med Luplau & Poulsen Arkitekter, gjort meget ud af boligerne, og vi er meget tilfredse med, hvordan det er endt ud. Vi har skruet på de små detaljer, som har skabt nogle unikke boliger, hvor der ikke er overladt noget til tilfældighederne,” siger Morten Petersen og fortsætter:

“Vi er glade og stolte af, at vores boliger er blevet svanemærkede, hvilket betyder, at vi har været ekstra opmærksomme på at udvælge materialer, byggeprocessen, brugsfasen og affaldsfasen. Boligerne er 10% mere energivenlige end andre nye boligbyggerier, og der er mere fokus på bl.a. lysindfald.”

Det bedste fra to verdener
Ifølge Mathias Bro Jensen, ejendomsmægler hos EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus, der skal håndtere udlejningen af de 56 boliger, så får de nye beboere i Trige det bedste fra to verdener:

“Det tager ikke mere end en halv time at komme til Aarhus, og samtidig er man tilbagetrukket fra storbyens trængsel i helt rolige og naturskønne omgivelser. Boligerne henvender sig både til ældre par, der sætter pris på naturen, eller yngre par med børn, som stadig vil være tæt på Aarhus, men ønsker at etablere sig uden for Smilets By. Lejepriserne starter fra 9.400 kr. for 3- eller 4-værelseslejligheder, så det er også et niveau, hvor de fleste kan være med og et godt stykke under lejepriserne i Aarhus.”

“Boligerne kommer til at blive udlejet over syv etaper. Dels for at lejerne kan flytte ind, så snart de står klar, og dels for at minimere en mulig tomgang. Vi har allerede oplevet en fin interesse for boligerne. På nuværende tidspunkt har vi faktisk allerede udlejet fire boliger og yderligere flere undervejs udelukkende på baggrund af visualiseringer og fremvisning af en råbolig. Vi begynder officielt først udlejningerne i løbet af december, hvor første prøvebolig er klar. Vi glæder os til at komme i gang og hjælpe med at varetage udlejningerne, som vi forventer en høj efterspørgsel på, da det er nogle spændende og unikke boliger til rigtig fornuftige penge,” siger Mathias Bro Jensen.

Er du nysgerrig på den lokale udvikling i Aahus eller måske på andre landsdele i Danmark? Klik her og se, hvordan CityFact kan hjælpe.

Mathias Bro Jensen

Salg og udlejning, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587235
Mobil: 40942732
E-mail: mbr@edc.dk