Nyt projekt med 76 luksuriøse lejeboliger kommer til det nye kulturkvarter i Aarhus C

Et nyt projekt kaldet Godsbanehuset, som er en del af byudviklingsområdet Godsbanen, bringer 76 lækre 1-5-værelses lejeboliger til Dirch Passers Gade/Søren Frichs Vej i Aarhus K. Projektet er tegnet af C.F. Møller og skabt med en vision om at opføre forskelligartede boliger til alle faser af livet. Boligerne i størrelser fra 39-128 m² står klar til indflytning pr. 1. juli 2022 og udlejes gennem EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus C. Der er stor interesse for boligerne, der ved første åbent hus resulterede i 20 udlejninger, og nu er næsten halvdelen lejet ud.

Søren Leth Pedersen varetager projektudviklingen af Godsbanehuset gennem sit selskab, Jysk Kapitalpartner, som han stiftede, efter han stoppede som direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus ultimo 2020. Søren Leth Pedersen ejer desuden en mindre del af projektet. Han fortæller:

“Visionen er at skabe et kvalitetsbyggeri i høj arkitektonisk værdi med gode materialevalg og fokus på de små detaljer, hvor lejligheder i forskellige størrelser lige fra 1-5 værelser og et lækkert gårdmiljø, gør projektet interessant for både studerende, familier og seniorer. Med i projektet er Esben Mols Kabell og Anders Grønborg som bærende investorer. De solgte for et par år siden Lasertryk, der i dag er Nordens største trykkeri, som de stiftede i 1999.”

Stor interesse for lejeboliger i høj kvalitet

EDC Projekt Poul Erik Bech står for udlejningen af de 76 lejeboliger og 33 p-pladser. Søren Leth Pedersen, ejer af Jysk Kapitalpartner, siger: “Da jeg selv tidligere har været en del af EDC Erhverv, og derfor har en god relation til medarbejderne i projektafdelingen i Aarhus, og samtidig ved, at de er særdeles kompetente og markedsledende inden for udlejning af lejligheder i boligprojekter, så var det et naturligt valg at bruge dem til at stå for udlejningen. Det har allerede nu vist sig at være et godt valg.”

Godsbanehuset ligger i Aarhus’ nye kulturkvarter, Aarhus K. Søren Leth Pedersen siger: “Projektet er en del af Godsbanen, som er et af de hotteste byudviklingsudviklingsområder centralt i Aarhus. Det er blevet sit eget helt særlige sted, et bykvarter med byliv, byrum og bygninger. Det er god plads til studerende, børnefamilier, karrieremennesker, seniorer, andre beboere og til butikker, caféer og arbejdspladser. Men det er også et område, hvor der er tænkt over, hvordan der bliver plads til alle de skæve, kreative idéer, som udfolder sig i kulturelle og kreative miljøer omkring den gamle Godsbanegård.”

Godsbanehuset

Kultur og kreativitet

Simone Sand, projektansvarlig i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus C, siger: “Udover at ligge i Aarhus K’s smørhul af kultur og kreativitet er der også kort afstand til midtbyens faciliteter og gåafstand til mange grønne åndehuller, såsom den 15 km lange asfalterede sti rundt om Brabrand søen, botanisk have og Den Gamle By. Ligesom boligerne henvender sig til en bred befolkningsgruppe, gør området det altså også – hvad end man er til by, natur eller begge dele, så finder man det lige i nærheden af Godsbanehuset.”

Hun fortsætter: “Det er et spændende projekt med luksuriøse boliger, hvor materialevalget er en del højere end standarden. Byggeriet er bl.a. opført i flotte Red Shade og Safari teglsten fra Egernsund Wienerberger, og boligerne med plankegulv i eg, entredøre med Komé dørgreb, store vinduespartier og smukke køkkener med bordplade i corian. Som en del af projektet etableres en aflåst p-kælder med 33 pladser, som beboerne har mulighed for at leje. Vi er først lige gået i luften med udlejningen og åbent-hus-arrangementer, men vi oplever allerede stor interesse for projektet og boligerne. Vi har netop afholdt første åbent hus, og det resulterede i hele 20 udlejninger, og nu er næsten halvdelen lejet ud.”

Læs mere på www.godsbanehuset.dk

Der er åbent hus hver søndag fra kl. 12.45-13.30 og torsdage kl. 16-17.

Simone Sand

Projektansvarlig, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587562
Mobil: 20961209
E-mail: sisa@edc.dk