Vi finder den rigtige køber til dig

Skal I sælge jeres erhvervsejendom? Vi varetager alle opgaver indenfor salg af erhvervsejendomme og lokaler, og med erhvervscentre fordelt over hele landet, er vi altid i kontakt med potentielle købere til din ejendom.

Sådan sælger vi din ejendom:

  • Vi fastsætter den rigtige pris: For os starter et succesfuldt salg altid med en grundig gennemgang af ejendommen og dens fremtidige potentiale – herunder også alternative anvendelsesmuligheder med henblik på at optimere pris og salgsproces. Vi foretager naturligvis en kritisk gennemgang af driftsbudgettet med henblik på at identificere og anbefale mulige besparelser.
  • Vi kender markedet: Viden om de aktuelle købere i markedet er naturligvis alfa og omega, når det handler om salg af din ejendom. Den viden opsamler vi lokalt og digitalt i vores Køber-/Lejerkartotek. Med erhvervscentre fordelt over hele landet er vi altid i kontakt med potentielle købere til din erhvervsejendom.
  • Stort inhouse marketingteam: Mulighederne for at markedsføre ejendomme forandres dagligt i takt med, at nye teknologiske muligheder kommer til, og kundernes krav til information og tilgængelighed ændres. Vi har et stort inhouse marketingteam, som har øje for udviklingen, og som altid bestræber sig på at have fokus på at tilbyde dig en målrettet, værdiskabende løsning.
  • Maksimalt overblik over hele processen: Vi har stort fokus på dokumentation af effekt og værdi af de indsatser, vi gør. Via ”MitEDC” kan du konstant se status og aktuelle aktiviteter på din sag.

Se alle referencer her