Hurtig og effektiv udlejning

Når vi varetager en udlejning, er vi din partner og har fokus på de parametre, som har forretningsmæssig betydning for dig – herudover en hurtig og effektiv udlejning.

Vi kan hjælpe dig hele vejen rundt. Vi hjælper dig med at fastsætte den rigtige leje, finde den rigtige lejer og udforme lejekontrakten på de bedste betingelser for dig.

Sådan finder vi de rigtige lejere:

  • Vi fastsætter den rigtige leje: Vi foretager altid en grundig gennemgang af ejendommen for at analysere lejemålets fremtidige potentiale ift. anvendelse, beliggenhed, kundestrøm og afstand til vejnet. Med vort store markedskendskab hjælper vi dig med at fastsætte den optimale lejeindtægt uden at havne i tomgang.
  • Vi kender markedet: Viden om efterspørgslen i markedet er naturligvis alfa og omega, når det handler om at udleje af din ejendom. Den viden opsamler vi lokalt og digitalt i vores Køber-/Lejerkartotek. Med erhvervscentre fordelt over hele landet – er vi altid i kontakt med potentielle lejere til din erhvervsejendom/-lokale.
  • Stort inhouse marketingteam: Mulighederne for at markedsføre ejendomme forandres dagligt i takt med, at nye teknologiske muligheder kommer til, og kundernes krav til information og tilgængelighed ændres. Vi har et stort inhouse marketingteam, som har øje for udviklingen og som altid bestræber sig på at have fokus på at tilbyde dig en målrettet, værdiskabende løsning.
  • Maksimalt overblik over hele processen: Vi har et stort fokus på dokumentation af effekt og værdi af de indsatser, vi gør. Via. ”MitEDC” kan du konstant se status og aktuelle aktiviteter på din sag.

Se alle referencer her