Green Hills i Solrød: EDC Projekt Poul Erik Bech skal udleje 294 boliger i fyrtårnsprojekt

Balder Danmark er i fuld gang med at opføre det nye fyrtårnsprojekt Green Hills i Solrød. Det bæredygtige forgangsprojekt er nu så langt fremme, at EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til udlejningen af de 294 lejeboliger. De første 64 lejligheder i etape 1 forventes at være klar til indflytning den 15. oktober 2022.

Balder Danmark vandt tilbage i 2019 udbuddet af den attraktive grund på Cordozavej i Solrød. Det ikoniske byggeri har fået stor opmærksomhed pga. den bæredygtige profil, flotte arkitektur og appel til alle generationer. Byggeriet afleveres i etaper og forventes at stå færdigopført i 2023, mens første prøvelejlighed er ved at være på trapperne. Luisa Rosenberg, udlejningsansvarlig for projekter i Balder Danmark, siger:

”Vi har i Balder aldrig tidligere oplevet så stor interesse for et af vores projekter. Det har fået kæmpestor opmærksomhed. Det er også et helt særligt byggeri, formet ud fra høje krav til byggeriets arkitektur, boligsammensætning og bæredygtighed. Projektet er bygget op om to ’fyrtårne’ og bliver meget flot og iøjnefaldende. Nu er vi kommet så langt i byggeprocessen, at vi har valgt, at EDC Projekt Poul Erik Bech skal stå for udlejningen af de 294 lejeboliger, og vi er snart klar med første prøvebolig og det første åbent hus.”

Smukt og visionært
Fyrtårnsprojektet er meget iøjnefaldende og kendetegnet ved de skrå tagflader med grøn beplantning, der stiger mod himlen og mødes i en spids på 9. etage, og som giver et smukt udtryk. Navnet Green Hills er netop inspireret af formgivningen. Kenneth Nielsen, projektdirektør, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

”Vi er superglade for, at Balder har valgt os til den spændende opgave med at udleje de 294 boliger. Det er virkelig et smukt og unikt projekt, som vi forventer stor efterspørgsel på. Det er samtidigt et visionært projekt, da bygningens varierede boligsammensætning betyder, at alle kan bo i Green Hills, både børnefamilier, seniorer, par, singler og unge. Der er plads til alle generationer, og man kan i princippet bo her hele livet. En familie, bestående af flere generationer, kan sagtens bo i samme ejendom og være tæt på hinanden, hjælpe og passe på hinanden og skabe tryghed og glæde.”

”De endelige størrelser på lejlighederne er nu ved at være på plads. Det bliver 2-6-værelses lejligheder, fordelt på omtrent 55-210 m2. Den første af fire etaper er på 64 lejligheder og forventes at være klar til indflytning 15. oktober 2022. Prøveboligen er på trapperne, så vi kan snart invitere de opskrevne på interesselisten til åbent hus. Herefter vil etaperne blive frigivet med ca. tre måneders mellemrum, og det endelige byggeri vil efter planen stå klar i 2023, så vi glæder os til at finde lejere til det ambitiøse projekt,” siger Kenneth Nielsen, EDC Projekt Poul Erik Bech.

Luisa Rosenberg, udlejningsansvarlig for projekter i Balder siger: ”Vi har oplevet en overvældende interesse, og har derfor begrænset pladserne på interesselisten. Det første åbent hus-arrangement 24. april er for dem, som er skrevet op her, og så åbner vi op for andre interesserede de kommende søndage efter.”

Tryghed i data
Green Hills er præ-certificeret til den anerkendte, internationale DGNB-Guld-certificering, hvilket giver projektet et helhedsorienteret syn på bæredygtighed, hvor miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed er tænkt ind fra starten. Om valget af udlejningsopgaven siger Luisa Rosenberg fra Balder:

”Vi har valgt EDC Projekt Poul Erik Bech pga. en god mavefornemmelse og de mange erfaringer, de har fra store udlejningsprojekter og servicen overfor kunderne, men primært pga. den databaserede tilgang til udlejningsopgaven. De har nogle virkelig gode værktøjer til prissætning af lejeniveauer. Både i forhold til, hvad der ligger til salg i området, hvad lejeniveauerne er i området og den generelle prisudvikling i forhold til det respektive projekt og den høje kvalitet i byggeriet. Det giver os som kunde en stor tryghed, når vores beslutninger er underbygget af data.”

Om Green Hills
Green Hills opføres i et samarbejde mellem Balder Danmark og Bovieran Danmark som bygherrer, Sjælsø Management som projektudvikler og styringsentreprenør, MOE som ingeniør, Danielsen Architecture som har tegnet byggeriet og Danielsen Urban Landscape som har slået stregerne til landskabet. Byggeriet kommer til at rumme 350 boliger i alt, hvoraf de 294 opføres af Balder Danmark med EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen.

I hjertet af bygningen opfører Bovieran Danmark et seniorbofællesskab, som rummer 55 andelsboliger og en gæstebolig. Alle boliger i Bovieran er solgt.
Interesserede kan tilmelde sig et nyhedsbrev, hvor man kan følge med i åbent hus og nyt om projektet på www.balder.dk/green-hills

EDC Projekt Poul Erik Bech er i øjeblikket i gang med en lang række store, spændende projekter:

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Telefon: 58587054
Mobil: 20330021
E-mail: kni@edc.dk