Kenneth Nielsen stopper som direktør for EDC Projekt Poul Erik Bech

Kenneth Nielsen (68) har valgt at stoppe som direktør for projektafdelingen i EDC Poul Erik Bech, som et led i et påbegyndende generationsskifte. Efter 39 år i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed ønsker han at give direktør-stafetten videre til yngre kræfter. Han fortsætter med at være en vigtig del af virksomheden som senior advisor og vil fortsætte med at dele ud af sin store erfaring og bruge tiden på de mange gode kunder.

Kenneth Nielsen var den syvende medarbejder, der startede i EDC Poul Erik Bech tilbage i 1982. Han har således været med på det meste af rejsen siden virksomheden blev etableret i 1978 til i dag med 18 erhvervscentre, 63 boligbutikker, to projektafdelinger i København og Aarhus og mere end 600 medarbejdere. Men rejsen slutter ikke her – nu vil han udelukkende bruge tiden på kunderne. Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech siger:

“Det har været fantastisk spændende og inspirerende at være en del af Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, hvor vi kun var syv personer, da jeg startede i 1982 og til i dag, hvor vi er mere end 600 medarbejdere. Det har altid været en dynamisk og inspirerende virksomhed, der hele tiden har fulgt med tiden og udviklet sig i en positiv retning. Men jeg synes, at det nu er det rette tidspunkt at give direktør-stafetten videre til yngre kræfter. Jeg har dog på ingen måde tænkt mig at stoppe. Jeg vil stadig være en del af Poul Erik Bech-koncernen, men vil fremadrettet bruge tiden på mine gode kunder, og vil selvfølgelig også gerne dele ud af den erfaring og viden, jeg har fået gennem snart 40 år.”

Poul Erik Bech siger: “Kenneth Nielsen ønsker en mindre fremtrædende og tidskrævende rolle end som direktør for vores Projektafdeling. Som led i et påbegyndende generationsskifte, søger vi derfor nu en ny projektdirektør, hvor Kenneth Nielsen vil medvirke i en overdragelsesfase for at sikre en succesfuld overgang for den nye direktør, projektafdelingens medarbejdere og vores mange gode og spændende kunder. Herefter vil han fortsætte som senior advisor. Han er altså på ingen måde på vej ud, og vi er rigtig glade for, at han fortsætter hos os, så vi kan beholde hans store viden og erfaring.”

Projektafdelingen i EDC Poul Erik Bech hjælper dels investorerne med at finde jord og udvikle store boligprojekter, dels sørger afdelingen for at få udlejet og sælge boliger, når projektejendomme står klar. Projektafdelingen arbejder udelukkende på vegne af egne kunder, og har altså ikke projekter i egen regning.

Projektafdelingen er i øjeblikket involveret i en lang række store, spændende projekter, hvor Kenneth Nielsen fortsat vil have en stor rolle:

· EDC Projekt Poul Erik Bech skal udleje 463 bæredygtige boliger i Brøndby for CapMan Real Estate

· Coop Byen bliver en beundringsværdig og bæredygtig bydel: EDC Projekt Poul Erik Bech har haft en omfattende rådgivnings- og analyseopgave

· Cornelia Hus: 155 nye bæredygtige ejerboliger til salg i Høje Taastrup C for RHB Development og Heimstaden

· Projektafdelingen har netop afsluttet denne udlejningssag, hvor der nu kun er genudlejninger tilbage: 81 lejligheder i Amagerbankens gamle hovedsæde udlejet på kun 3½ måned for Danica Pension

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Telefon: 58587054
Mobil: 20330021
E-mail: kni@edc.dk