Erhvervsmægler fra Nordsjælland bliver årets top performer i EDC

EDC har netop afholdt en årlig konference i Kolding med bl.a. kåringer af årets forretningsenheder. EDC Erhverv Poul Erik Bech i Nordsjælland blev efter et forrygende år i 2023 kåret som årets Top Performer blandt de 24 EDC landsdækkende erhvervscentre i Danmark.

EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland er en del af Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed og blev etableret som selvstændig enhed i 2008 og dækker bl.a. Hillerød, Helsingør, Hørsholm, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Rungsted, Gilleleje, Hornbæk, Frederikssund m.fl. Siden starten er det kun gået fremad på aktiviteter og bemanding. Stephen Berthelsen, partner EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, siger:

“Vi er stolte og ydmyge over hæderen som det erhvervscenter, der har performet bedst blandt vores 24 landsdækkende erhvervscentre i EDC. Vi er et dynamisk erhvervsteam med mange års erfaring inden for køb, salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme, og vi er meget tilfredse med vores positive udvikling. Vi er i dag markedsledere på det nordsjællandske ejendomsmarked for erhvervsejendomme og har i 2023 øget vores markedsandel med 20% i forhold til vores konkurrenter har netop fejret kåringen med et velfortjent glas champagne her på kontoret.”

Sammenhold i teamet
Jacob Lunding, partner EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, siger om baggrunden for succesen: “Vi har et stærkt, erfarent team og et rigtig godt sammenhold. Vi hjælper hinanden på tværs af mæglere og sagskoordinatorer, hvilket giver et højt serviceniveau overfor vores kunder. I januar kunne vi også glæde os over, at vores salgskoordinator og ejendomsmægler Kristina Brangstrup blev kåret, som årets salgskoordinator i hele EDC Erhverv Poul Erik Bech. Vi har altså et stærkt team og ser kåringen som en stor anerkendelse af vores store arbejdsindsats, som vi alle lægger i erhvervscentret hver eneste dag.”

Stephen Berthelsen, fortsætter: “Det er med til at give os alle et boost, give os fornyet energi, lyst til at give den en ekstra skalle i hverdagen og styrke troen på at vores holdindsats og indsatser belønner sig. Vi har haft en række store sager i 2023, og vi har bl.a. også været nytænkende, da vi har været med til at etablere en hotelgruppe i EDC Erhverv Poul Erik Bech, da vi på vegne af statens ejendomsselskab Freja Ejendomme formidlede salget af Hornbæk Hospital, der er ved at blive lavet om til luksushotel. Det betyder, at vi har formidlet en række andre hoteller og fx har den historiske og smukke herregård Havreholm Slot i udkanten af Hornbæk til salg for 65 mio. kr.”

Mange sager i 2023
Jacob Lunding fortæller om de mange sager i 2023: “Udover Hornbæk Hospital har vi haft en række store sager. Vi har formidlet salget en række projektgrunde til kommunerne i vores markedsområde, bl.a. til et projekt med 100 boliger i Vinge. Vi har også solgt det gamle IBM hovedkvarter i Holte ved siden af Comwell til over 70 mio. kr. Desuden har vi solgt og udlejet en række bil-huse bl.a. udlejet til XPENG, en lang række detailbutikker og kontorer til bl.a. Helsingør Dagblad, Frellsen Chokolade, Sparekassen Kronjylland, Harald Nyborg og mange flere. Alt i alt har det, trods et marked for investeringsejendomme, som var det laveste i 14 år, været et rigtig godt år for os.”

Og det slutter ikke der. Stephen Berthelsen, siger: “Vi fortsætter den positive udvikling og har en række store, spændende igangværende sager på hylderne. Vi har bl.a. læskedrikke og frys-selv-is CO-RO’s fabrik i Frederikssund til salg for 155 mio. kr., en stor ejendomsportefølje på Slotsgade i Hillerød til salg for 77,5 mio. kr., en investeringsejendom til 52,5 mio. kr. i Vedbæk med 28 boliger og 2 erhvervslejemål, en fuldt udlejet kontordomicilejendom i Allerøds erhvervskvarter til knap 50 mio. kr. samt en masse detail- og kontorejendomme – bl.a. 5 større bil-huse til salg og udlejning, så vi forventer at fortsætte den gode udvikling, og i 2024 har vi indtil videre fortsat de gode takter, så vi er fortrøstningsfulde.”

EDC Erhverv Poul Erik Bech i Nordsjælland, dækker bl.a. byerne Hillerød, Helsingør, Hørsholm, Humlebæk, Kokkedal, Nivå, Rungsted, Gilleleje, Hornbæk, Helsinge, Frederikssund, Frederiksværk, Hundested, Stenløse, Farum, Værløse, Birkerød, Slangerup, Allerød, Fredensborg og Kvistgård.

Stephen Berthelsen

Partner, erhvervschef, ejd.mægler og Valuar, MRICS Registered Valuer, MDE
Telefon: 58587850
Mobil: 21732803
E-mail: stbe@edc.dk

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, MDE
Telefon: 58587854
Mobil: 20207565
E-mail: jal@edc.dk