Tak for et godt år: Glædelig jul og godt nytår

Efter to ekstraordinære år blæser der i 2022 mere usikre vinde på ejendomsmarkedet, og især boligmarkedet er ramt af uroligheder, høje renter, inflation og energipriser. På trods af udfordringerne skal der lyde en stor tak til alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for et trods alt godt år med mange spændende sager.

Vores strategi om fortsat vækst gør, at vi i 2022 købte yderligere op. Med købet af EDC Strandfelt fik vi boligbutikkerne Glostrup, Albertslund samt Taastrup med, sidstnævnte er både boligbutik og erhvervscenter. Desuden har vi købt boligbutikkerne Virum, Lyngby, Nyborg, Dalum, Næsby og Middelfart og Ishøj, Stevns/Rødvig Stevns og Faxe er også kommet til. Sidst på året overtog vi Boligkompagniet i Roskilde, som nu er en del af vores boligbutik i Roskilde.

Alle butikker og erhvervscenteret styrker vores tilstedeværelse som Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed. Vi er nu 79 boligbutikker, 19 erhvervscentre og på medarbejderfronten har vi passeret 650 medarbejdere med flere end 100 partnere, og vi søger hele tiden nye dygtige medarbejdere. Se vores ledige stillinger på vores hjemmeside.

EDC Poul Erik Bech Fonden er den primære ejer af firmaet og modtager hvert år en del af firmaets overskud. Midlerne uddeles især til foreninger, som gør en forskel for udsatte børn. I 2022 har vi bl.a. uddelt 1,1 mio. kr. til BROEN Danmark og doneret 6. mio. kr. over de næste 5 år til Dansk Folkehjælp til projektet Skolestartshjælp, hvoraf de første 2 mio. kr. blev givet i 2022. Læs mere på www.poulerikbechfonden.dk

Vi ønsker dig og dine nærmeste en glædelig jul og godt nytår.

Jane Bech & Poul Erik Bech

Jane Bech

Partner, Cand.merc.jur
Telefon: 58588802
Mobil: 27573462
E-mail: jab@edc.dk

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk