Tak for i år: Glædelig jul og godt nytår

Vi kigger tilbage på året der gik og ønsker kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en glædelig jul og et godt nytår.

I 2023 rundede vi 80 boligbutikker, da vi i begyndelsen af året overtog Skagen og Langeland. Derudover har vi overtaget Paulun Boligs boligbutikker i København på Amager, Islands Brygge, Tårnby og Østerbro. Butikkerne blev slået sammen med vores eksisterende boligbutikker på Østerbro og Amager. Det har resulteret i en markant styrkelse af Amager.

I samme handel overtog vi STAD Projekt, som nu er en del af vores eksisterende projektafdeling i København og nu udgør Danmarks stærkeste projektteam med 25 engagerede medarbejdere. Dertil har vi overtaget aktiviteterne fra Clausen Erhverv i Herning. Vi fortsætter således med at vinde markedsandele.

2023 har været et udfordrende år præget af krig og usikkerheder med høje renter, inflation, øgede byggeomkostninger m.m. Det har på erhverv ført til stor afstand mellem køber og sælger og givet et betydeligt fald på det samlede transaktionsmarked. Boligmarkedet viser langt bedre takter end i 2022, og vores landbrugsområde er også blevet cementeret.

Samfundet har været præget af fokus på klimaområdet, hvor ESG fylder mere og mere i hverdagen. Der arbejdes på mange fronter i ejendomsbranchen på området, og det samme gør vi. De stabile forhold på medarbejdersiden er fortsat i 2023, og vi har haft glæden af at kunne fejre såvel 10-års som 25-års jubilarer og en enkelt 40-års.

Poul Erik Bech Fonden er den primære ejer af firmaet, og via overskuddet hjælper fonden især foreninger, som gør en forskel for udsatte børn. Siden fonden blev oprettet i 2015, har den modtaget 65 mio. kr. til uddeling. I 2023 uddelte fonden over 50 lokale overrækkelser, bl.a. 1,1 mio. kr. til BROEN Danmark og 6 mio. kr. over 5 år til Skolestartshjælp via Dansk Folkehjælp.

Tak til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere for året der gik. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i 2024. Vi ønsker dig og dine nærmeste en glædelig jul og et godt nytår.

Poul Erik og Jane Bech